Offre d'Emploi, sélection

Emploi

   Offre publiée il y a plus de 6 mois !

Project Leider (afdeling niche deuren en poorten)

 chez   ICOMET Group
  9800 DEINZE
   https://lnkd.in/ett6KCRC
logo

 Poste 
Project Leider (afdeling niche deuren en poorten)
 Description de la fonction 
ICOMET, actief in de industrie-, project- en utiliteitsbouw, ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt … We zijn op zoek naar een Projectleider binnen onze afdeling die inbraakwerende deuren, geluidwerende deuren, brandwerende deuren, kogelwerende deuren of deuren en poorten voor intensief gebruik en voor high security doeleinden plaatst.
Functieomschrijving
Als Projectleider bent u verantwoordelijk voor de opvolging van de klantenprojecten. Je werkt zelfstandig en altijd in overleg met de directie en het hele team. U beheert projecten in België. De projecten kunnen heel divers van aard zijn maar de focus ligt op volmetalen deuren en sectionaalpoorten binnen een niche omgeving.
U hebt ervaring met werven in de bouwsector en voelt zich bekwaam om een opmeting uit te voeren (ervaring in de brandbeveiliging, security, niche deuren of een ander nicheproduct strekt tot uw voordeel maar is geen voorwaarde)
U zorgt voor een vlot en doelgericht verloop van de projecten en beheert het commerciële proces, van offerte tot oplevering, met een team van ervaren collega’s.
U slaagt erin om bij grotere en complexe werven het overzicht te behouden, commercieel en technisch.
U kunt goed tegen stress, bent georganiseerd en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent in staat gestructureerd en systematisch te werken in een omgeving waar de planning flexibel moet zijn naar gelang van de veranderende omstandigheden, behoeften en vragen van de cliënten.
Uw profiel
Je draagt volgende waarden van het bedrijf hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, communicatie, flexibiliteit, margericht denken, veiligheid en samenwerken.
Goede kennis Nederlands en Frans zijn noodzakelijk
Niveau Master/Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
Je beschikt over technische en leidinggevende vaardigheden.
Je hebt ervaring in de bouwsector/industrie – projectleiding.
Wij bieden
Een aangename en sociale werkomgeving in een jong, groeiend bedrijf. We bieden een functie met veel variatie en verantwoordelijkheid gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket in een groeiende familiale KMO. Kijk zeker eens op onze website.
Hoe solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail Tom Pynaert – Email: tom.p@icometgroup.com

 Plus + 
Onze kernwaarden
Samenwerking :
We bouwen graag een samenwerking uit met onze medewerkers waarbij we focus leggen op een lange termijn samenwerking. Eerlijkheid en respect staan hierbij centraal en dit betekent concreet dat wij ons woord houden en dat we betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Iedereen verdient onafhankelijk van de positie in de organisatie respect en mag zich geen nummer voelen. Tegelijk betekent samenwerking ook dat we breed kijken naar samenwerking. Onze medewerkers werken niet alleen samen met de naaste collega’s maar met iedereen binnen de groep.
Communicatie:
We streven ernaar om steeds zo open en eerlijk mogelijk te communiceren met onze medewerkers en verwachten dit ook van hen. Eerlijkheid en het brengen van concrete informatie staan hierbij centraal. Dit alles in het kader van een aangename samenwerking met het oog op de lange termijn.
Klantgerichtheid :
De klant staat centraal in al onze acties en voorbereidingen. Vraagt de situatie, de locatie, het probleem een specifieke aanpak, dan passen wij als medewerkers ons hierop aan. Steeds in overleg en met alle begrip voor de vragen die ons gesteld worden. We werken vaak voor klanten met hoge eisen en verwachtingen. We verwachten dat onze medewerkers zich hierop richten en dat ze nooit uit het oog verliezen dat een tevreden klant de grootste garantie is op een lange termijn toekomst.
Flexibiliteit :
Situaties, planningen, werkmethodes kunnen soms snel wijzigen en we moeten als organisatie snel kunnen schakelen om zo onze doelen te behalen. Onze medewerkers moeten in staat zijn hiermee om te gaan. Beter nog, dat ze ervan houden om heel gevarieerd en uitdagend werk te hebben. Let wel, om deze flexibiliteit te garanderen werken we sterk methodisch en onderbouwd.
Resultaatgerichtheid
ICOMET, ICOMET DV, ICOMET FR, METAL QUARTZ, ALPIDO en ESP zijn alle klein begonnen. Deze KMO mentaliteit, waarbij probleemoplossing, kwaliteit en daadkracht centraal staan, blijft in onze organisatie heel belangrijk. Het resultaat van onze daden primeert en we nemen onze verantwoordelijkheid op als partner van onze opdrachtgever en als collega.
Veiligheid
We zijn een menselijke organisatie en de veiligheid van onze medewerkers vinden we heel belangrijk. Maar ook onze klanten hechten veel belang aan veiligheid en dit is vaak een van de redenen waarom ze met ons werken. We zijn VCA ** gecertificeerd en helpen indien nodig onze medewerkers dit inzicht en certificaat te behalen.
Margegericht denken
Elke organisatie moet winst maken en dat is bij ons niet anders. We willen en kunnen op die manier een eerlijke en correcte verloning garanderen en de nodige investeringen voorzien. We vinden het immers heel belangrijk dat iedereen met goed werkmateriaal kan werken. We zoeken een win-win waarbij zowel organisatie als medewerker een lange termijn aanpak kan hanteren.

 Type de contrat  non précisé

 Personne de contact  
 Tom PYNAERT
 Email contact
 09 330 05 47

 Date d'encodage : 28 April 2022

 Validité de l'offre jusqu'au : 01 June 2022

Retour à la liste des offres d'emploi / stage.