Offre d'Emploi, sélection

Emploi

   Offre publiée il y a plus de 6 mois !

Project Leider (afdeling metaal constructie)

 chez   ICOMET Group
  9800 DEINZE
   https://lnkd.in/e9pB8yhf
logo

 Poste 
Project Leider (afdeling metaal constructie)
 Description de la fonction 
ICOMET, actief in de industrie-, project- en utiliteitsbouw, ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt … We zijn op zoek naar een Projectleider om onze klanten technisch, administratief en commercieel te benaderen..

Functieomschrijving
Als Projectleider bent u verantwoordelijk voor de opvolging van de klantenprojecten. Je werkt zelfstandig en altijd in overleg met de directie en het hele team. U zorgt voor een vlot en doelgericht verloop van de projecten en beheert het commerciële proces, van offerte tot oplevering, met een team van ervaren collega’s. U beheert projecten in België. De projecten kunnen heel divers van aard zijn.
- Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten: offerte, ontwerp, tekening, productie, (installatie) en facturatie. Je werkt in samenwerking met Tekenaars en Technical Sales Officers en andere Projectleiders om onze (key) klanten een technisch correcte oplossing en klantvriendelijke opvolging te bieden.
- U bent in staat het overzicht te behouden over de belangrijkste en meest complexe projecten, zowel op financieel, commercieel als technisch vlak. U bent ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende concepten met uw collega’s.
- U kunt goed tegen stress, bent georganiseerd en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent in staat gestructureerd en systematisch te werken in een omgeving waar de planning flexibel moet zijn naar gelang van de veranderende omstandigheden, behoeften en vragen van de cliënten.
Uw profiel
- Je draagt volgende waarden van het bedrijf hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, communicatie, flexibiliteit, margericht denken, veiligheid en samenwerken.
- Talenkennis: Nederlands en Frans is een voordeel.
- Niveau Master/Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
- Je beschikt over technische en leidinggevende vaardigheden.
- Je hebt ervaring in de bouwsector/industrie – projectleiding. We staan open voor een junior profiel die we kunnen laten groeien.
Wij bieden
Een aangename en sociale werkomgeving in een jong, groeiend bedrijf. We bieden een functie met veel variatie en verantwoordelijkheid gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket in een groeiende familiale KMO.
Hoe solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail Tom Pynaert – Email: tom.p@icometgroup.com

 Plus + 
Onze kernwaarden
- Samenwerking :
We bouwen graag een samenwerking uit met onze medewerkers waarbij we focus leggen op een lange termijn samenwerking. Eerlijkheid en respect staan hierbij centraal en dit betekent concreet dat wij ons woord houden en dat we betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Iedereen verdient onafhankelijk van de positie in de organisatie respect en mag zich geen nummer voelen. Tegelijk betekent samenwerking ook dat we breed kijken naar samenwerking. Onze medewerkers werken niet alleen samen met de naaste collega’s maar met iedereen binnen de groep.
- Communicatie:
We streven ernaar om steeds zo open en eerlijk mogelijk te communiceren met onze medewerkers en verwachten dit ook van hen. Eerlijkheid en het brengen van concrete informatie staan hierbij centraal. Dit alles in het kader van een aangename samenwerking met het oog op de lange termijn.
- Klantgerichtheid :
De klant staat centraal in al onze acties en voorbereidingen. Vraagt de situatie, de locatie, het probleem een specifieke aanpak, dan passen wij als medewerkers ons hierop aan. Steeds in overleg en met alle begrip voor de vragen die ons gesteld worden. We werken vaak voor klanten met hoge eisen en verwachtingen. We verwachten dat onze medewerkers zich hierop richten en dat ze nooit uit het oog verliezen dat een tevreden klant de grootste garantie is op een lange termijn toekomst.
- Flexibiliteit :
Situaties, planningen, werkmethodes kunnen soms snel wijzigen en we moeten als organisatie snel kunnen schakelen om zo onze doelen te behalen. Onze medewerkers moeten in staat zijn hiermee om te gaan. Beter nog, dat ze ervan houden om heel gevarieerd en uitdagend werk te hebben. Let wel, om deze flexibiliteit te garanderen werken we sterk methodisch en onderbouwd.
Resultaatgerichtheid
ICOMET, ICOMET DV, ICOMET FR, METAL QUARTZ, ALPIDO en ESP zijn alle klein begonnen. Deze KMO mentaliteit, waarbij probleemoplossing, kwaliteit en daadkracht centraal staan, blijft in onze organisatie heel belangrijk. Het resultaat van onze daden primeert en we nemen onze verantwoordelijkheid op als partner van onze opdrachtgever en als collega.
- Veiligheid
We zijn een menselijke organisatie en de veiligheid van onze medewerkers vinden we heel belangrijk. Maar ook onze klanten hechten veel belang aan veiligheid en dit is vaak een van de redenen waarom ze met ons werken. We zijn VCA ** gecertificeerd en helpen indien nodig onze medewerkers dit inzicht en certificaat te behalen.
- Margegericht denken
Elke organisatie moet winst maken en dat is bij ons niet anders. We willen en kunnen op die manier een eerlijke en correcte verloning garanderen en de nodige investeringen voorzien. We vinden het immers heel belangrijk dat iedereen met goed werkmateriaal kan werken. We zoeken een win-win waarbij zowel organisatie als medewerker een lange termijn aanpak kan hanteren.

 Type de contrat  non précisé

 Personne de contact  
 Tom PYNAERT
 Email contact
 09 330 05 47

 Date d'encodage : 28 April 2022

 Validité de l'offre jusqu'au : 01 June 2022

Retour à la liste des offres d'emploi / stage.